Icoon verzending - Hops in a box Bierpakketten

Voor 16:30 besteld, vandaag verzonden

Icoon levering - Hops in a box Bierpakketten

Gratis levering

Let's get social

  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Instagram
  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Facebook
Image Hops in a box

De zon in je glas met IPA!

28 apr 2021

De IPA – of India Pale Ale – is een bier waar meer hop aan wordt toegevoegd dan bij een reguliere pils. De extra hop zorgt ervoor dat deze biersoort bitterder van karakter is, maar mede door het veelvuldig gebruik van exotische hopsoorten en het aanwenden van eigentijdse brouwtechnieken (vb. dry hopping) zijn deze bieren vaak uitzonderlijk aromatisch. De bloemige en/of fruitige aroma’s zijn een gouden combinatie met de bitterheid en zorgen voor een harmonieus geheel.

Die aromatische toppers houden van de zon, het terras en van u. Daarom stellen we je onze topbox voor, een IPA bierpakket met een gevarieerd en rijk assortiment!

Dit pakket zit uiteraard boordevol toppers, maar we highlighten hier graag onze 3 ultieme favorieten!

Unwanted Tattoo

Deze topper van ’t Verzet is een zachte IPA waar verse gember aan werd toegevoegd. Ervaar ook verrassende toetsen van caramel en vanille. Het is een atypische IPA, maar door het overaanbod in het genre vinden wij dat een verademing!

Belle-Fleur

Belle-Fleur is een krachtige India Pale Ale met duidelijke smaken van citrus en bloemen. Een bitter en aromatisch bier voor de liefhebber van de rijke geur en smaak van verse hop. Een perfect verfrissende dorstlesser.

Damme Nation

De Damme Nation is het resultaat van een combinatie tussen de Britse traditie van een meer amberkleuring moutprofiel, de gekarameliseerde tonen van Belgische speciale B-mouten en de verleidelijke kwaliteit van klassieke Amerikaanse hopsoorten uit de Yakima-vallei. Bedankt Siphon Brewing voor alweer een pareltje!

Benieuwd welke IPA bieren je nog terug kan vinden in ons IPA bierpakket? Neem hier een kijkje naar de “It’s IPA time” box.

Tip!

HOP is dus het belangrijkste ingrediënt bij een IPA bier en gezien de geur van dit ingrediënt snel vervliegt is het belangrijk je IPA’s zo vers mogelijk te drinken om zo veel mogelijk van de aroma’s te genieten. Beloof dus plechtig onze Hops in a Box deze lente nog te nuttigen! 😉

Image Hops in a box
Hops in a box bierpakket open
To give or to keep?

Ik wil een bierabonnement*

*Laat je maandelijks verrassen met topbieren.

Ik wil meer weten

Zet je abo stop wanneer je dat wenst

Hops in a box bierpakket gesloten
Icoon proost - Hops in a box Bierpakketten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang box alerts, promo’s, limited editions & giveaways!