Icoon verzending - Hops in a box Bierpakketten

Voor 16:30 besteld, vandaag verzonden

Icoon levering - Hops in a box Bierpakketten

Gratis levering

Let's get social

  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Instagram
  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Facebook
Image Hops in a box

Ladies night tip: Bierdegustatie met de vriendinnen!

20 nov 2020

Is het weer tijd voor een ladies night? Skip de Tupperware avonden en plan eens een bierdegustatie met de vriendinnen. Wij hebben een lijst samengesteld met bieren die een ware verleiding zullen zijn voor zelfs de meest sceptische vrouwen in jouw bende!

Brit Brit kondigde het in 2008 al aan: “Womanizer, woman-womanizer, you’re a womanizer OH”. Sorry Britney, maar ook jij zou bezwijken voor de aanlokkelijke biertjes in onze Womanizer box….

Caravan Sultan

Een smaakvol, wazig blondje met mooie witte schuimkraag. Dit bier opent uw geest en is toch zeer laag in alcohol. Fruitig en een mooie bittere afdronk.

De Poes Blond

Deze blonde topper wordt gekenmerkt door een lichte alcoholtoets achteraan de tong en een uitgebalanceerde bitterheid. De gebruikte kruiden zorgen dan weer voor een aangename frisheid en een aroma van bloemen en citrus. Een van onze favoriete blondjes!

Julia – Sunny Joy

Julia’s Sunny Joy heeft zijn naam niet gestolen. De heldergele kleur heeft één ultiem doel: de zon in je glas brengen! De combinatie van Simcoe en Citra hop zorgen voor een tropische mix van citrusaroma’s. Een verfrissend aperitiefbier!

Julia – The Birth

De fruitige citrustoetsen, de zachte afdronk en de beperkte bitterheid creëren een mooi en toegankelijk bier dat door iedereen gesmaakt zal worden! Te ontdekken…

Lieve

Lieve is een lichtgoud, knapperig bier met 100% pilsmout. Het is geïnspireerd op de hybride lagerbieren van hoge gisting die rond de Duitse stad Keulen worden gebrouwen, maar heeft een meer uitgesproken esterprofiel en een stevigere bitterheid door de keuze voor Citra en Mandarina Bavaria hop.

PONY’S

Doordrongen van een fruitige, citrahop geur en smaak met een goede bitterheid. Doordat PONY’S vrij licht in alcoholpercentage is, zorgt dit ervoor dat dit bier zich gemakkelijk laat wegdrinken. 

Om het jou en je vriendinnen extra gemakkelijk te maken, staken we 2 flesjes van elk bier in onze Womanizer box. Je ladies night is in een mum van tijd georganiseerd, en jij hoeft enkel de biertjes koud te zetten!

Enjoy ladies!

Image Hops in a box
Hops in a box bierpakket open
To give or to keep?

Ik wil een bierabonnement*

*Laat je maandelijks verrassen met topbieren.

Ik wil meer weten

Zet je abo stop wanneer je dat wenst

Hops in a box bierpakket gesloten
Icoon proost - Hops in a box Bierpakketten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang box alerts, promo’s, limited editions & giveaways!