Icoon verzending - Hops in a box Bierpakketten

Voor 16:30 besteld, vandaag verzonden

Icoon levering - Hops in a box Bierpakketten

Gratis levering

Let's get social

  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Instagram
  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Facebook
Image Hops in a box

Moederdag cadeau bierpakket

06 mei 2023

Moederdag komt steeds dichterbij. Het is altijd een uitdaging om het perfecte cadeau te vinden, zeker om origineel te zijn elk jaar opnieuw. Om voor moederdag echt uit te pakken met een uniek cadeau, probeer dan eens een bierpakket! Ideaal om je mama of een vrouw die je enorm apprecieert mee te verrassen!

Een bierpakket voor moederdag is niet alleen een origineel idee, het is ook meteen fijn om te combineren tijdens een lunch of brunch op moederdag. Het kan meteen al worden gedronken. Ideaal als aanvulling tijdens een moederdagsbrunch of lunch.

Met een bierpakket geef je je moeder al een fijn idee voor een activiteit met vrienden. In een bierpakket zitten 12 bieren, dit is ideaal voor een uitje om beertasting te doen. Dat is eens iets anders dan een winetasting. Zo geef je niet enkel een bierpakket, je geeft ook fijne herinneringen!

In het kort, als je op zoek bent naar een uniek en origineel Moederdag-cadeau, overweeg dan zeker een bierpakket. Of je nu kiest voor een pakket met fruitige bieren of een bierproeverij organiseert, het is een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij elke bierliefhebbende moeder. Zoek niet verder en verras je moeder dit jaar met een bierpakket als Moederdag-cadeau.

We hebben ook nog een nieuwtje, we zijn een bierpakket aan het samenstellen voor moederdag. Als kers op de taart hebben we ook nog een extra geschenk dat we toevoegen.

Cheers!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Tiktok om op de hoogte te blijven van alle updates!

Image Hops in a box
close
Hops in a box bierpakket open
To give or to keep?

Ik wil een bierabonnement*

*Laat je maandelijks verrassen met topbieren.

Ik wil meer weten

Zet je abo stop wanneer je dat wenst

Hops in a box bierpakket gesloten
Icoon proost - Hops in a box Bierpakketten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang box alerts, promo’s, limited editions & giveaways!