Icoon verzending - Hops in a box Bierpakketten

Voor 16:30 besteld, vandaag verzonden

Icoon levering - Hops in a box Bierpakketten

Gratis levering

Let's get social

  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Instagram
  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Facebook
Image Hops in a box

5 craft beers die je moet proberen

09 apr 2023

Bij Hops in a Box bestaan al onze bierpakketten uit craft beer. Het zijn bieren gemaakt door jonge brouwerijen. Je proeft de passie en de verrassende smaken in craft beers. We tonen hier 5 craft beers die je zeker eens moet proberen!

 Craft beer #1 Excuse me while I kiss my stout – Hedonis

Het eerste craft beer is eentje van brouwerij Hedonis. Speciaal aan dit bier is dat Hedonis in het bier haver heeft gebruikt. Dit zorgt voor een verzachtende smaak van de bitterheid.  Je smaakt ook een rokerige smaak op de achtergrond. Er worden verschillende mouten gebruikt, zo heeft het aroma ook rook, koffie en chocolade. Het bier heeft een heerlijke kruidige toets. Het bier verrast je met verschillende smaken! Ontdek dit pareltje in ons Dark’n Tasty bierpakket, een bierpakket vol met donkere bieren.

Craft beer #2 Summer sour – Fort lapin

Dit bier is gebrouwen door Fort Lapin. Het is een blond sour biertje. Dit is dus ideaal voor blonde bieren liefhebbers. Summer Sour is een heel verfrissend bier. Deze smaak is dankzij de yoghurtbacterie die gebruikt wordt. Zo wordt er suiker omgezet in melkzuur. Ontdek het in ons bierpakket WVL top, een bierpakket met West-Vlaamse bieren.

Craft beer #3 Baby Jesus – ‘t Verzet

Het volgende craft beer is een zwaarder bier, het is een imperial porter, heerlijk donker. Dit is een craft beer voor durvers! Het bier heeft een verrassende smaak, gebrande mout en aroma’s van kersen en koffie. Het is een parel om te ontdekken.

Craft beer #4 Pico Bello – Brussels Beer Project

Voor bier liefhebbers die het soms eens rustiger aan willen doen. Pico Bello is een alcoholvrij craft beer. Het is een heerlijke hazy sour IPA. Bij dit bier heeft de brouwerij Brussels Beer Project samengewerkt met deProef voor een alternatieve fermentatie zodat er geen de-alcoholisatie nodig was en er geen aroma’s verloren gingen. Dit craft beer heeft een heel fruitig aroma met toch een lichte zuurtegraad. Ontdek de heerlijke smaken zelf in het bierpakket Low on the Alcohol.

Craft beer #5 De Poes Foncée – De Poes

Last but not least, een zwaarder bruin bier dat zeer rijk is aan smaken, zoals chocolade, caramel, donkere kandij en rood fruit. Het bier accentueert de smaken doordat er een lokale whiskey is toegvoegd. Ook dit is er eentje voor durvers, het heeft een alcoholpercentage van 8.5%. Een heerlijke smaakbom dus! Durf jij het aan? Ontdek hem in het bierpakket Winterse toppers.

Welk van de 5 van deze selectie 5 craft beers ga jij proberen?

Cheers!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Tiktok om op de hoogte te blijven van alle updates!

Image Hops in a box
Hops in a box bierpakket open
To give or to keep?

Ik wil een bierabonnement*

*Laat je maandelijks verrassen met topbieren.

Ik wil meer weten

Zet je abo stop wanneer je dat wenst

Hops in a box bierpakket gesloten
Icoon proost - Hops in a box Bierpakketten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang box alerts, promo’s, limited editions & giveaways!