Icoon verzending - Hops in a box Bierpakketten

Voor 16:30 besteld, vandaag verzonden

Icoon levering - Hops in a box Bierpakketten

Gratis levering

Let's get social

  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Instagram
  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Facebook
Image Hops in a box

5 bierwandelingen in België

14 apr 2023

Een wandeling waarbij je langs fijne gebouwen passeert, en ondertussen kan genieten van een heerlijk biertje? Ideale combinatie als je het ons vraagt zo een bierwandeling! We hebben een lijst samengesteld met 5 bierwandelingen in België die je zeker eens kan proberen. Van Brussel tot Kortrijk, we halen meerdere steden aan die een verrassende bierwandeling organiseren. Ontdek ze hieronder!

Bierwandeling in Brussel

Kostprijs: €45 per persoon

Deze organisatie Beerwalk organiseert een bierwandeling van 3 uur met een gids in Brussel. Je proeft tijdens de wandeling 5 exclusieve streekbieren. Je ontdekt niet alleen de geschiedenis van Brussel maar ook die van de bieren! Veel kelders werden er in het verleden verhuurd om vaten op te slaan. Brussel = Bier! Tijdens de wandeling ga je langs mooie Art Nouveau panden. Ideale combinatie tijdens het genieten van een heerlijk bier.

Bierwandeling in Gent

Kostprijs: €45 per persoon

In Gent hebben ze ook bierwandelingen, bezoek je dus liever deze Oost-Vlaamse hoofdstad, kan je bij de organisatie Bierwandeling At Gent terecht. Je krijgt 5 bieren tijdens de rondleiding. Wil je bier ook combineren met chocolade of met een krokante BBQ, dan kan dat ook! Ontdek het op hun website.

Bierwandeling in Leuven

Kostprijs: €45 per persoon

Een derde bierwandeling is eentje in Leuven. Je wordt tijdens deze bierwandeling langs de beste biercafés gegidst. Je proeft er steeds een ander streekbier, laat je smaakpapillen verrassen! De gids geeft je extra uitleg over de speciale smaken in het bier. De bierwandeling in Leuven duurt 3 uur. Je kan op hun website ook andere uren kiezen. Cheers!

Bierwandeling in Kortrijk

Kostprijs: gratis

Wil je een bierwandeling combineren met een uitje naar Frankrijk, dan zit je in Kortrijk al op de juiste plaats, dicht bij de Franse grens. In deze bierwandeling ga je er zelf op uit, zonder een gids. Zo kan je alles op eigen tempo doen. Je krijgt een plattegrond mee om op stap te gaan. Op de plattegrond staan meerdere authentieke bruine kroegen, duurzame microbrouwerijen en eigentijdse eet- en praatcafés mee om zelf te kiezen. Keuzestress verzekerd, maar je dorst zal er zeker mee gelest zijn.

Bierwandeling in Aalst

Kostprijs: 5 tot 8 euro per persoon

Oilsjt ajoin en bier mè schoim! Klaar om figuurlijk ondergedompeld te worden in de bieren van de streek uit Aalst? De hopmarkt is een stop op de wandeling. Verder toont de gids je ook de weg langs de woning van hopshandelaars. Ook in de Sint-Martinuskerk en ‘t Gasthuys, een stedelijk museum zal je passeren. Het rijke bierverleden van Aalst wordt getoond tijdens de wandeling. Dit zal zeker gesmaakt worden!

Welke van deze 5 bierwandelingen in België ga jij uitproberen? Wil je toch liever thuis rustig een bier proeven, dan kan dat ook met onze bierpakketten. Geniet ervan, cheers!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Tiktok om op de hoogte te blijven van alle updates!

Hops in a Box Bierpakket Bierabonnement Biergeschenk Biercadeau Bierwandeling België 5 aanraders wandeling bier degustatie beertasting
Image Hops in a box
close
Hops in a box bierpakket open
To give or to keep?

Ik wil een bierabonnement*

*Laat je maandelijks verrassen met topbieren.

Ik wil meer weten

Zet je abo stop wanneer je dat wenst

Hops in a box bierpakket gesloten
Icoon proost - Hops in a box Bierpakketten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang box alerts, promo’s, limited editions & giveaways!