Icoon verzending - Hops in a box Bierpakketten

Voor 16:30 besteld, vandaag verzonden

Icoon levering - Hops in a box Bierpakketten

Gratis levering

Let's get social

  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Instagram
  • Volg Hops in a box Bierpakketten op Facebook
Image Hops in a box

5 bierfestivals in België 2023

11 feb 2023

Als bierliefhebber is het altijd fijn om nieuwe smaken te ontdekken. België heeft heel wat bier festivals om nieuwe smaken te leren kennen. Hieronder lijsten we er 5 bierfestivals op verspreid over heel België voor het komende jaar 2023. Ga jij ze bezoeken?

Het Brugs Bierfestival is, zoals de naam al zegt in Brugge. Er zullen ongeveer 500 verschillende bieren te proeven zijn. Het vindt plaats in hartje Brugge. Naast heerlijk bier kan je er ook genieten van foodtrucks met verschillende gerechten.

Locatie: Brugge

Datum: 10-11 Juni

Het Bierpassieweekend in Antwerpen zal verschillende bieren aanbieden en dit voor de 22ste keer! Er zullen meer dan 200 verschillende bieren beschikbaar zijn.

Locatie: Antwerpen

Datum: 30 juni – 1-2 juli 2023

Bij dit bierfestival in Gent wordt er niet met brouwerijstandjes gewerkt. De organisatoren maken een selectie van bieren. Er worden ongeveer 100 verschillende bieren geselecteerd.

Locatie: Gent

Datum: 19 Augustus

  • Hopville

Een volgende bierfestival dat plaatsvindt in België is het bierfestival Hopville. Het is de tweede editie dit jaar. Er zullen meer dan 80 verschillende soorten bieren zijn. Mocht je toch geen bier drinken is het het bezoek zeker nog waard. Er zullen ook andere activiteiten zijn bijvoorbeeld een silent disco, workshops,…

Locatie: Diest

Datum: 2-3 Juli

Het summer beerlovers festival is een bierfestival met 150 ambachtelijke bieren en ongeveer 20 wijngaarden. Er zullen ook enkele concerten zijn. Zo kan je van een heerlijk bier genieten tijdens een concert. Ideale combinatie!

Locatie: Luik

Datum: 25-28 mei

Allen daarheen om heerlijke bieren te ontdekken. We zorgen er ook steeds voor dat elk bierpakket gevuld is met originele bieren om jou steeds te verrassen. Welke van de 5 bierfestivals in België 2023 ga jij bezoeken?

Cheers!

Volg ons op Instagram, Facebook, Linkedin en Tiktok om op de hoogte te blijven van alle updates!

Image Hops in a box
Hops in a box bierpakket open
To give or to keep?

Ik bestel mijn surprise box*

*Laat je verrassen met topbieren.

Ik wil meer weten
Hops in a box bierpakket gesloten
Icoon proost - Hops in a box Bierpakketten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en ontvang box alerts, promo’s, limited editions & giveaways!